"Ο Τζέφερσον στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ"

Ο Νασιμέντο Τζέφερσον βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "A Bola".

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Οι Πορτογάλοι, αναφέρονται επίσης και στην περίπτωση του Ζοάο Παλίνια που έχει απασχολήσει τον Δικέφαλο από τις προηγούμενες ημέρες.

"Ο Αμπέλ

Φερέιρα άφησε την Μπράγκα για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και στη λίστα του, βρίσκονται δύο παίκτες που ανήκουν στην Σπόρτινγκ" σημειώνει το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας που στέκεται στις περιπτώσεις των Παλίνια και Τζέφερσον.

Παράλληλα καταγράφει τα όσα έχει πετύχει ο Τζέφερσον, ο οποίος ανήκει επίσης στην Σπόρτινγκ, όπου ολοκλήρωσε την σεζόν με 22 συμμετοχές και τέσσερις ασίστ.

Το συμβόλαιο του 31χρονου αριστερού μπακ ολοκληρώνεται με την πορτογαλική ομάδα τον Ιούνιο του 2020, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ γνωρίζει αρκετά καλά τον παίκτη.

Και αυτό διότι έχει συνεργαστεί με τον Αμπέλ Φερέιρα στην Μπράγκα, παίζοντας εκεί με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν 2017/18 (σ.σ. 39 συμμετοχές και 12 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις).

Keywords
Τυχαία Θέματα