Ο τυφώνας Μαρία κατέστρεψε τη γειτονιά που γυρίστηκε το Despacito στο Πουέρτο Ρίκο (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Οι τουρίστες που επισκέπτονταν το Πουέρτο Ρίκο απέφευγαν την γειτονιά Λα Πέρλα, στο Σαν Χουάν, καθώς κυριαρχούσε η φήμη για αυξημένη εγκληματικότητα και διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο όμως, όταν γυρίστηκε εκεί το βίντεο κλιπ της μουσικής επιτυχίας της χρονιάς, του Despacito. Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε τα πολύχρωμα σπίτια, την παραλία, τοίχους καλυμμένους με ενδιαφέροντα γκράφιτι και δρόμους γεμάτους κόσμο που χορεύει σε λάτιν ρυθμούς. Από τότε η Λα Πέρλα έγινε δημοφιλές σημείο προορισμού για τους επισκέπτες του νησιού της Καραϊβικής.

Όμως ο τυφώνας

Μαρία, που πέρασε από το Πουέρτο Ρίκο την περασμένη Τετάρτη, αφήνοντας όλο το νησί χωρίς ρεύμα, μεταξύ άλλων, κατέστρεψε την ανερχόμενη γειτονιά. Τα περισσότερα από τα πολύχρωμα κτήρια διαλύθηκαν και πλέον, ελάχιστα στοιχεία θυμίζουν τι υπήρχε εκεί λίγες μέρες μόλις νωρίτερα: ένας κίτρινος τοίχος που στέκει όρθιος ανάμεσα στα συντρίμμια, ένα κόκκινο και μπλε συντριβάνι, σωροί από ξύλα...

Μάλιστα ο ίδιος ο ερμηνευτής, Luis Fonsi, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες που δείχνουν το πριν και το μετά της συγκεκριμένης γειτονιάς...

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο, μετά την επέλαση του τυφώνα και θυμηθείτε το τραγούδι "Despacito" που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο YouTube, πλησιάζοντας τα 4 δισεκατομμύρια views!

Keywords
Τυχαία Θέματα