Ο Στυλιανός Κατρανίδης νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Με ποσοστό 51,58% και 114 ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών, Στυλιανός Κατρανίδης, εξελέγη νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ο αντίπαλός του, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών, συγκέντρωσε ποσοστό 48,42%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΑΚ:

"Αποτελέσματα Επαναληπτικών

Εκλογών για την Ανάδειξη Πρύτανη

Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Της Τετάρτης 13/06/2019

Τα τελικά αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών της 13ης Ιουνίου 2018 για την ανάδειξη Πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έχουν ως εξής:

Κατρανίδης Στυλιανός, 114 ψήφοι, 51,58%

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, 107 ψήφοι, 48,42%

Πρύτανης εκλέγεται ο υποψήφιος που συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων. Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Στυλιανός Κατρανίδης εκλέγεται Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας για το χρονικό διάστημα από 01-09-2018 έως 31-8-2022.

Αντιπρυτάνεις για το ίδιο χρονικό διάστημα εκλέγονται οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων. Με βάση τα παραπάνω, οι κ.κ. Ευγενεία Αλεξανδροπούλου, Κυρκιλής Δημήτριος και Χανδράκης Δημήτριος.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.Ε.Ε.) θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους υποψηφίους για τις θέσεις του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων αλλά και όλους τους εκλογείς για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Επίσης, εύχεται καλή θητεία σε όλους τους εκλεγμένους.

Εκ μέρους της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

Καθηγητής Σαμαράς Νικόλαος

Πρόεδρος Κ.Ε.Ε."

Keywords
Τυχαία Θέματα