Ο σωστός τρόπος για να αφαιρέσεις τη μάσκαρα αν έχεις βλεφαρίδες με extensions

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες είναι κάτι που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται ν΄αποκτήσουν. Οι βλεφαρίδες με μήκος και όγκο, κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται μεγαλύτερα και δημιουργούν ένα πιο έντονο και σέξι βλέμμα. Δεν είμαστε όμως όλες προικισμένες από τη φύση γι΄αυτό καταφεύγουμε στη λύση των extensions, οι οποίες έχουν μπει δυναμικά τον τελευταίο καιρό στο παιχνίδι του makeup .

Για να έχεις όμως περιποιημένες βλεφαρίδες, χρειάζεται να τις περιποιείσαι

καθημερινά και με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να διατηρηθούν στην αρχική τους κατάσταση. Ενώ η χρήση της αγαπημένης σου μάσκαρα πάνω από τα extensions δεν συνίσταται, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που λανθασμένα συνεχίζουν κανονικά την εφαρμογή της. Αν λοιπόν ανήκεις κι εσύ σε αυτές, παρακάτω σου έχουμε μερικά tips που θα πρέπει να γνωρίζεις ώστε να αφαιρέσεις σωστά τη μάσκαρα χωρίς να καταστρέψεις τις νέες σου βλεφαρίδες.

- Επίλεξε μια μάσκαρα η οποία δεν περιέχει λάδι στα συστατικά της καθώς αυτό είναι ικανό να ξεκολλλήσει τα extensions σου.Μπορείς να αναζητήσεις στα καταστήματα καλλλυντικών προϊόντα τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το σκοπό.

- Πρόσεξε ιδιαίτερα το ντεμακιγιάζ των ματιών σου και απόφυγε τα υγρά αφαίρεσης αδιάβροχου μακιγιάζ.Μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις νερό micellair το οποίο είναι αρκετά ήπιο και δν θα προκαλέσει φθορά στις βλεφαρίδες.

- Κατά την διάρκεια της ημέρας καλό θα ήταν να χτενίζεις απαλά τις βλεφαρίδες με ένα καθαρό βουρτσάκι και να ξεμπερδεύεις τυχόν κόμπους.

- Θυμήσου να είσαι αρκετά προσεκτική τόσο στην εφαρμογή όσο και στην αφαίρεση της μάσκαρα. Μην χρησιμοποιήσεις σε καμία περίπτωση ψαλιδάκι βλεφαρίδων καθώς αυτό θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό.

- Μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά μολύβι ματιών και σκιά για τα look σου.Τώρα είσαι πλήρως ενημερωμένη και έτοιμη να χαρείς τις νέες σου βλεφαρίδες για πολύ καιρό.

Πηγή: plus.queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα