Ο ΠΑΟΚ του΄70 με τον φακό του Μιχάλη Παππού

Με κυκλοφορία βρίσκεται πλέον το ιστορικό αθλητικό λεύκωμα που αποτυπώνει τη χρυσή εποχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ΄70 με τον φακό του Μιχάλη Παππού.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην εποχή που ο ΠΑΟΚ ανέδειξε την δύναμη του (σ.σ. Κύπελλο του 1972, δεύτερο Κύπελλο το 1974 και το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας 1976), ενώ υπάρχει και μια σειρά όμορφων φωτογραφιών,

μέσα κι έξω από τα γήπεδα, οι οποίες αποτυπώνουν τη χρυσή εποχή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μάλιστα, στο εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σημειώνει πως: «Εύχομαι μόνο ένα πράγμα, όλοι μας πρέπει να ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές. Ας μας εμπνεύσουν οι θρίαμβοι της δεκαετίας του 1970 για νέα επιτεύγματα!».

Οι φωτογραφίες του Μιχάλη Παππού συνοδεύονται από κείμενα και συνεντεύξεις γνωστών λογοτεχνών, δημοσιογράφων, συγγραφέων, φωτογράφων, αλλά και ποδοσφαιριστών προσφέροντας στον αναγνώστη μια πλήρη και ολοζώντανη εικόνα της δεκαετίας του ’70 της εποχής της αναγέννησης του ΠΑΟΚ.

Ο Κούλης Αποστολίδης, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ανέλαβε την επιμέλεια, ενώ την έρευνα συντόνισε ο γνωστός συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στις 15:30 πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, θα υπογράψουν το βιβλίο στο PAOK FC Official Store, στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα