Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής στην Super League Κ15! Νίκησε τον Άρη στον τελικό

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ νίκησαν με 3-1 αυτούς του Άρη κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team Line 18/19 !

Ο τελικός του Final-4 του πρωταθλήματος υποδομής της Super League

στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 15 ετών, διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας.

Εκεί, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου επικράτησαν με 3-1 των αντίστοιχων του Άρη και σήκωσαν το τρόπαιο πανηγυρικά. Αυτή ήταν η τρίτη κατάκτηση του τίτλου για την Κ15 του ΠΑΟΚ, μετά το 2015 και το 2017.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της Κ15 του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας, που πέτυχε δύο γκολ.

Μόλις στο 19' ο Κούτσιας άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική ενέργεια, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (29') με τακουνάκι μέσα από τη μικρή περιοχή μετά το γύρισμα του Σμυρλή διπλασίασε ατομικά και ομαδικά τέρματα. Με το προβάδισμα του 2-0 οι παίκτες του Παπαβασιλείου εμπέδωσαν την ανωτερότητά τους και ευτύχησαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Τσίκος σκόραρε στο 37' με όμορφο τελείωμα για το 3-0, που έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με απολύτως αντίθετη ψυχολογία.

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης στην επανάληψη, παρά τις αρκετές καλές φάσεις που δημιούργησε ήταν να μειώσει με τον Χατζηιωάννου στο 67'. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους «ασπρόμαυρους» να πανηγυρίζουν τη νίκη και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Tασιούρας, Σινανάι (46' Τσέλα), Ζίλο, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (68' Καμάρος), Σπυριδόπουλος (46' Μπάμπουρας), Κούτσιας, Ρουμιάντσεβ, Κουλούρης (56' Κεδίκογλου).

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης (46' Ελευθερούδης), Τάλκα, Βακουφτσής (46' Καραμανλής), Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος (79' Καραγκιοζάκης), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (46' Βρέττας).

Keywords
Τυχαία Θέματα