"Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για τον Μαμπίλ της Μίντιλαντ"

Σε μεταγραφικό σενάριο ενέπλεξαν οι Πορτογάλοι τον ΠΑΟΚ με τον 23χρονο εξτρεμ της Μίντιλαντ, Αβέρ Μαμπίλ, με την «O Jogo», να σημειώνει ότι ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση στην ομάδα από την Δανία για τον νεαρό Αυστραλό μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, μετά την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του Δικεφάλου είναι

πρόθυμοι να προσφέρουν ποιοτικά «δώρα» στον 40χρονο τεχνικό και για αυτόν τον λόγο κατέθεσαν πρόταση στην Μίντιλαντ για τον Ανβέρ Μαμπίλ.

Ο 23χρονος Αυστραλός μεσοεπιθετικός, την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 42 συμμετοχές με έξι γκολ και έντεκα ασίστ, όντας εκ των πρωταγωνιστών της Μίντιλαντ στο πρωτάθλημα Δανίας, με το όνομά του να σημειώνεται στα μπλοκάκια αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όπως σημειώνουν οι Πορτογάλοι, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων στην Μίντιλαντ για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ, με τους Δανούς να εμφανίζονται αρνητικοί, αφού στο παιχνίδι της απόκτησης του Αυστραλού μεσοεπιθετικού έχει μπει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα