Ο Παντελής Τσακίρης κέρδισε τις εντυπώσεις και μάλλον θα κερδίσει και τις εκλογές

Πριν από έναν χρόνο πενήντα νέες και νέοι από το Ωραιόκαστρο είχαν δημοσιεύσει επιστολή με την οποία καλούσαν τον Παντελή Τσακίρη να θέσει υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Τότε πολλοί είχαν βιαστεί να μιλήσουν για μια υποψηφιότητα που δεν θα αποκτούσε την απαιτούμενη δυναμική για να κάνει την ανατροπή.

Στους μήνες που ακολούθησαν ο κ. Τσακίρης κατάφερε να πείσει αρκετούς συνδημότες του ότι το πλάνο του για το δήμο είναι εξόχως σοβαρό και ότι ο ίδιος σκοπεύει να αλλάξει τις τύχες του Ωραιοκάστρου. Ισχυρά ονόματα από όλους τους πολιτικούς χώρους και πρόσωπα με

εμπειρία στην αυτοδιοίκηση συστρατεύτηκαν μαζί του. Στις 25 Νοεμβρίου ο Παντελή Τσακίρης παρουσίασε τον συνδυασμό με τον οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του τον προσεχή Μάιο. Στην εκδήλωση παρουσίασης ξεκαθάρισε το τοπίο για την επόμενη μέρα στο δήμο.

Ίσως είναι νωρίς για συμπεράσματα, όμως αυτό που έγινε στον πολυχώρο Rose Garden εκείνη την ημέρα δεν έχει προηγούμενο. Όλο το Ωραιόκαστρο ήταν εκεί για να εκφράσει τη στήριξή του στον Παντελή. Κι εκείνος από το βήμα της εκδήλωσης έβγαλε έναν λόγο με τον οποίο έδειξε ότι είναι έτοιμος και αποφασισμένος για να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου. Είναι γεγονός ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα προκύψει από την κάλπη. Όμως δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι το Ωραιόκαστρο έχει ήδη αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα