"Ο Ματέο Γκαρσία αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ"

Ο Ματέο Γκαρσία απάντησε αρνητικά σε πρόταση του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "La Provincia".

Η DC United από τις Ηνωμένες Πολιτείες φέρεται να έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Αργεντινού εξτρέμ, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Άρη ως δανεικός.

Ούτως ή άλλως, ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει. Η πλευρά του Άρη έχει καταθέσει την πρότασή της από τις

αρχές του καλοκαιριού και παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Γκαρσία, περιμένοντας να δει που θα καταλήξει η υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του, καθώς η Λας Πάλμας θέλει καλύτερες οικονομικά προτάσεις.

Πάντως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα της μεγαλύτερης εφημερίδας στα Κανάρια Νησιά, ο Δικέφαλος του Βορρά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Ματέο και δεν πρόκειται να βάλει τα ασπρόμαυρα μετά τα κιτρινόμαυρα.

Επίσης, σύμφωνα με τους Ισπανούς, η DC United που ενδιαφέρεται, δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 22χρονο και μένει να φανεί αν θα το πράξει τις επόμενες ημέρες.

Ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα και άλλων ομάδων του MLS και το καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" για τον ίδιο. Η Λας Πάλμας δεν φαίνεται να τον υπολογίζει στα πλάνα της, όμως θέλει να ικανοποιηθούν και οι απαιτήσεις της για να τον παραχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα