Ο Λουτσέσκου έσπευσε πρώτος να εμψυχώσει τον Βαρέλα (ΦΩΤΟ)

Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε ένα λάθος στον χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που λίγο έλειψε να κοστίσει στον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έσπευσε πρώτος να εμψυχώσει τον ποδοσφαιριστή του αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Πιο συγκεκριμένα, στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ,

ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε μία λάθος εκτίμηση της φάσης, με αποτέλεσμα να περάσει η μπάλα και ο Ναδάλες να βρεθεί με καλές προϋποθέσεις απέναντι από τον Πασχαλάκη σουτάροντας στο οριζόντιο δοκάρι.

Το λάθος του δεν στοίχισε, ενώ ο έμπειρος στόπερ σήκωσε το χέρι προς τους φιλάθλους για να το παραδεχτεί και να ζητήσει συγγνώμη. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου που αναγνωρίζουν ότι ο Βαρέλα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, τον χειροκρότησαν αμέσως για να τον εμψυχώσουν. Ο ίδιος μάλιστα τους ευχαρίστησε μέσω instagram (δείτε ΕΔΩ).

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter, φαίνεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έσπευσε πρώτος κοντά στον Βαρέλα για να τον εμψυχώσει αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα. Κίνηση που αν μη τι άλλο αποδεικνύει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο".

Δείτε την σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Keywords
Τυχαία Θέματα