Ο λαός μίλησε! 1,5 εκατομμύριο στο Συλλαλητήριο - Κανείς δεν θα παίξει με τα όσια και τα ιερά των Ελλήνων!

Η προσέλευση του κόσμου στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις τον διοργανωτών. Περισσότεροι από ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας για να βροντοφωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Πολύπειροι δημοσιογράφοι σημείωναν ότι η πυκνότητα του κόσμου ανά τετραγωνικό μέτρο ήταν πολύ πιο μεγάλη από άλλες συγκεντρώσεις. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δήλωναν ότι πρόκειται για μια λαοθάλασσα που όμοιά της δεν έχει δει ποτέ στα

χρονικά το κέντρο της Αθήνας.

Από πολύ νωρίς η πλατεία Συντάγματος γέμισε ασφυκτικά από κόσμο. Στη συνέχεια άρχισαν να γεμίζουν από χιλιάδες λαού όλες οι οδοί που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος. Ακόμη και την ώρα έναρξης των ομιλιών του Συλλαλητηρίου «ποτάμια» λαού ξεχύνονταν από κάθε γωνιά του κέντρου της πρωτεύουσας χωρίς ωστόσο να μπορούν σε καμία περίπτωση να πλησιάσουν το Σύνταγμα.

Μέχρι και τις 15:00 οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης του Συλλαλητηρίου λάμβαναν μαζικά μηνύματα από ομάδες διαδηλωτών της Βόρειας Ελλάδας που ζητούσαν καθυστέρηση της έναρξης των ομιλιών γιατί ακόμη βρίσκονταν αρκετά μακριά από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο ελληνικός λαός έδωσε ξεκάθαρη εντολή προς τους Έλληνες πολιτικούς. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Μην τολμήσουν να παίξουν με τα ιερά και τα όσια του λαού γιατί θα τον βρουν μπροστά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα