Ο Καλαϊτζίδης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γραφείο της αθλητικής εισαγγελέως για τις καταγγελίες περί στημένων αγώνων

Μετά τις αποκαλύψεις «βόμβα» στις οποίες προχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης, όλοι περίμεναν το ραντεβού του με την αθλητική εισαγγελέα. Παρά τα όσα δημοσιεύτηκαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής το thestival.gr αποκαλύπτει ότι ο κ. Καλαϊτζίδης ουδέποτε πέρασε το κατώφλι της αθλητικής εισαγγελέως. Δικηγόρος του κ. Καλαϊτζίδη βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και ενημέρωσε την κ. Λιάσου ότι ο κ. Καλαϊτζίδης

δεν θα παραβρεθεί στο ραντεβού για λόγους υγείας.

Το χρονικό των καταγγελιών

Στις 26 Νοεμβρίου ο Απόλλων Πόντου ηττήθηκε από τον Αιγινιακό με σκορ 2 – 1. Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα, κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης, προέβη σε μια σειρά από σοβαρότατες καταγγελίες για στημένα παιχνίδια και «βρώμικες» συναλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο κ. Καλαϊτζίδης στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μίλησε για παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και υποδεικνύουν στους παίκτες πόσα γκολ θα δεχθούν, ενώ ζήτησε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.

«Προτείνω στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει γιατί έχω να του δώσω πάρα πολλές πληροφορίες για παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και λένε, για το φετινό πρωτάθλημα μιλάω, θα δεχτείτε τρία τέρματα, για άλλους που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε θα δεχθείτε άλλα δύο, για παράγοντες που παίρνουν 20.000 πριν από τον αγώνα για να χάσουνε με τέσσερα και πέντε γκολ. Για τεχνικούς διευθυντές που με τον κουμπάρο τους και έναν ακόμη στήνουν το ματς, και μετά πάει ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και τους βρίσκει και γίνονται διάφορα περιστατικά. Έχω να του δώσω σημαντικές πληροφορίες, να τις αξιολογήσει, για να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαϊτζίδης.

Η αντίδραση της Δικαιοσύνης

Οι καταγγελίες του κ. Καλαϊτζίδη προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της Δικαιοσύνης. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Λάμπρος Τσόγκας, διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταγγελίες του κ. Καλαϊτζίδη. Η παραγγελία κοινοποιήθηκε και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Το ραντεβού του κ. Καλαϊτζίδη με την αθλητική εισαγγελέα κα Ευαγγελία Λιάσου είχε κλειστεί για το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Ο κ. Καλαϊτζίδης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού με την κα Λιάσου

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιον της αθλητικής Εισαγγελέως, κυρίας Ευαγγελίας Λιάσου. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του thestival.gr, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο γραφείο της κυρίας Λιάσου εμφανίστηκε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Καλαϊτζίδη και ενημέρωσε την Εισαγγελέα ότι ο πελάτης του δεν θα εμφανιστεί λόγο προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Δ. Καλαϊτζίδης: Θα εμφανιστώ άμεσα στην Αθλητική Εισαγγελέα

Το thestival.gr επικοινώνησε με τον κ. Καλαϊτζίδη για να ενημερωθεί για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να μην δώσει το παρών στο ραντεβού με την κυρία Λιάσου. Ο κ. Καλαϊτζίδης τόνισε ότι δεν επιθυμεί να ενημερώνει τους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί την συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόσθεσε ότι θα φροντίσει να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα το συγκεκριμένο ραντεβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα