Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι σήμερα, Παρασκευή, ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση

των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στην Κασσάνδρα, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στη Σιθωνία, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα