Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στην

Κασσάνδρα αναμένεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Σιθωνία, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα