Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και άπνοια, αναμένονται για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στη Κασσάνδρα, ο καιρός

θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στο ίδιο σκηνικό ο καιρός και στη Σιθωνία με βροχές και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική,thessaloniki, chalkidiki