Ο Ιβάν Σαββίδης στηρίζει ξανά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρη συσπείρωση γύρω από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία βιώνει δύσκολες καταστάσεις λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Το περασμένο Σάββατο και μετά από την ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ, υπήρξε αρκετός κόσμος στην «PAOK Sports Arena» για να σταθεί στο πλευρό των παικτών του Κώστα Χαραλαμπίδη στην αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο (78-56).

Παράλληλα,

οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικεφάλου αποφάσισαν να δώσουν το πριμ (σ.σ. είναι τα χρήματα που βάσει εσωτερικού κανονισμού λαμβάνουν για κάθε νίκη που τους διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας) που αντιστοιχεί στον καθένα για τη χθεσινή νίκη επί της Λάρισας, στην ΚΑΕ για ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ.

Ωστόσο, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν μένει αμέτοχος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που στέκεται και αυτός στο πλευρό της ΚΑΕ στηρίζοντας έμπρακτα το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου!

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, η οποία τον άγγιξε ιδιαίτερα.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε και ο ίδιος να προβεί σε μια κίνηση, ώστε να στείλει το μήνυμα της ενότητας που υπάρχει στην οικογένεια του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να προσφέρει οικονομική στήριξη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας τα διπλάσια χρήματα από αυτά που αντιστοιχούν στο πριμ των παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα