Ο Ηρακλής η πρώτη ομάδα που σκόραρε και νίκησε στη Νάουσα - Γκολτζής ο Ρόβας

Με το νικηφόρο 2-1 για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ο Ηρακλής κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που πέτυχε γκολ και κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας "Αντώνης Κωνσταντινίδης".

Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν το απόλυτο νικών με την εστία τους απαραβίαστη, εντός έδρας στο πρωτάθλημα, μέχρι το σημερινό (19/11) παιχνίδι με τον Γηραιό, όπου και δέχτηκαν γκολ και

ηττήθηκαν.

Για να πάρει το "διπλό" ο Ηρακλής, χρειάστηκε ένα γκολ του Ρόβα, ο οποίος βρήκε δίχτυα για 6η φορά φέτος. Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποδεικνύει ότι είναι... γκολτζής, σκοράροντας σημαντικό γκολ που δίνουν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Επόμενος αντίπαλος για τους "κυανόλευκους" είναι ο Καμπανιακός, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις έναν βαθμό από την ισοπαλία που είχα αποσπάσει από τον Αλμωπό Αριδαίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο.

Σε αυτό το ματς, ο Σάκης Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον 20χρονο μέσο, Χρήστο Μούδιο, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στη Νάουσα και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, μία για διαμαρτυρία και μία για σκληρό φάουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα