Ο Φαν’τ Σιπ ψήφισε Μέσι και ο Τοροσίδης Σαλάχ - Οι ψήφοι για το βραβείο του κορυφαίου της FIFA

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, ψήφισε για κορυφαίο τον Μέσι στα βραβεία της FIFA κι άφησε τρίτο τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας της χώρας του, τον Φαν Ντάικ, ψηφίζοντας ως δεύτερη επιλογή τον Ρονάλντο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, που ως αρχηγός της Εθνικής ήταν ο έτερος εκπρόσωπος της χώρας μας στην ψηφοφορία για τα βραβεία της FIFA

για τους κορυφαίους του 2019, είχε ως πρώτη επιλογή τον Μοχάμεντ Σαλάχ (τον οποίο είχε συμπαίκτη στην Ρόμα για μία σεζόν), με τον Ρονάλντο να κερδίζει τη δεύτερη ψήφο του και τον Μέσι την τρίτη.

Ο ίδιος ο Μέσι ψήφισε πρώτο τον Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, δεύτερο τον Ρονάλντο και τρίτο το νέο του συμπαίκτη στην Μπάρτσα, Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Ρονάλντο είχε πρώτη επιλογή τον επίσης νέο του συμπαίκτη στη Γιουβέντους Ματάις Ντε Λιχτ, ακολούθως τον Ντε Γιονγκ και τρίτο τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, επέλεξε πρώτο τον Ρονάλντο, δεύτερο τον Ντε Γιονγκ και τρίτο τον Ντε Λιχτ.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε αναλυτικά τις ψήφους των ομοσπονδιακών προπονητών και αρχηγών των εθνικών ομάδων όλου του κόσμου καθώς και των δημοσιογράφων.

Ο Μέσι συγκέντρωσε 377 ψήφους από τους αρχηγούς των εθνικών ομάδων, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ δεύτερο με 337 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο τρίτο με 330.

Keywords
Τυχαία Θέματα