Ο δίγαμος γιατρός οπλοφορούσε στο νοσοκομείο, καταγγέλλουν συνάδελφοί του

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του "δίγαμου" γιατρού, που παρίστανε τον μυστικό πράκτορα. Συνάδελφοί του στο νοσοκομείο, καταγγέλλουν ότι οπλοφορούσε και άφηνε το όπλο του στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Προσπαθούσε να χωρέσει δύο παράλληλες ζωές σε μία απαιτητική καθημερινότητα.. Ο γιατρός και καθηγητής πανεπιστημίου σκέφτηκε ένα σενάριο βγαλμένο από ταινία.

Για 10 περίπου χρόνια παρίστανε τον μυστικό πράκτορα προκειμένου να προλαβαίνει σύζυγο, παιδιά και ερωμένη, μια

στα Νότια και μία τα Βόρεια Προάστια.

«Σήμερα δεν θα κοιμηθώ σπίτι γιατί με κάλεσαν σε μυστική αποστολή». Αυτή ήταν η συνήθης φράση του γιατρού για να δικαιολογήσει τις συχνές απουσίες του.

Για 10 χρόνια το σχέδιο δούλευε ρολόι. Παντρεύτηκε μάλιστα την ερωμένη του σε μια τελετή μαϊμού στο δημαρχείο της Χαλκίδας το 2014.

Καρδιολόγος καριέρας, καλός γιατρός αλλά και ιδιόρρυθμος άνθρωπος, λένε οι συνάδελφοί του

Ο ίδιος έδινε τη μία διάλεξη πίσω από την άλλη. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το επαγγελματικό του περιβάλλον, ως μυστικός πράκτορας, ο καρδιολόγος φέρεται να οπλοφορούσε και στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο γιατρός, πριν χωρίσει.. πρόλαβε να διοριστεί, με τις κακές γλώσσες να αναφέρουν ότι η προκήρυξη έγινε στην καρδιά του καλοκαιριού και συμμετείχε μόνο εκείνη.

Το ζευγάρι δεν υπέβαλε κοινή φορολογική δήλωση για λόγους ασφαλείας κι όταν η δεύτερη σύζυγος κουράστηκε από τις συχνές απουσίες του γιατρού και ζήτησε διαζύγιο, ανακάλυψε ότι το πιστοποιητικό γάμου της ήταν πλαστό.

Ο γιατρός, από την πλευρά του, φέρεται να ισχυρίζεται πως οι φωτογραφίες του γάμου είναι προϊόν φωτομοντάζ κι ότι έχει επισκεφτεί την πόλη της Χαλκίδας μόνο για ομιλίες, γι αυτό και κινείται πλέον νομικά.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει πειθαρχικός έλεγχος για τον ο 58χρονος γιατρό. Κι αυτό διότι η πράξη του πλαστού γάμου που φέρεται ότι τέλεσε δεν αποτελεί παράβαση του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

Ως καθηγητής της Ιατρικής Σχολής μπορεί να ελεγχθεί πειθαρχικά από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και ως μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα