Ο διεθνούς φήμης καθηγητής Α. GEORGESCU σήμερα στο "Γ. Παπανικολάου"

Ο διεθνούς φήμης Καθηγητής ALEXANDRU V GEORGESCU πρόκειται να δώσει διάλεξη με τίτλο “Μυϊκοί κρημνοί έναντι αγγειούμενων κρημνών στην ανακατασκευή του άνω άκρου (Μuscle flats versus perforator flats in upper limb reconstraction”, σήμερα, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 9.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου "Γ. Παπανικολάου". Η διάλεξη θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.

Ο κ. Georgescu είναι Kαθηγητής Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Iuliu Hatieganu Cluj Napoca της Ρουμανίας και

μέλος πολλών εταιρειών Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής ‘Ανω ‘Ακρου (τηςΕυρωπαϊκής και Παγκόσμιας Εταιρείας, της Ρουμανικής, Ελληνικής Σερβικής, Ιταλικής κλπ) και επισκέπτης καθηγητής σε πολλά πανεπιστήμια ανά τον κόσμο. Οι δημοσιεύσεις του σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία ξεπερνούν τις 200.

Ο παραπάνω Καθηγητής θα παραβρεθεί ως προσκεκλημένος Εκπαιδευτής του Καθηγητή Ορθοπαιδικής του ΑΠΘ κ. Παναγιώτη Γκιβίση στο 5ο Σεμινάριο Τενοντομεταθέσεων ‘Ανω ‘Ακρου με Πτωματικά Παρασκευάσματα (7-9 Φεβρουαρίου) που πραγματοποιείται στους χώρους του ΑΠΘ.

Στο πλαίσιο της συνεισφοράς του στο εκπαιδευτικό έργο της Α' Ορθοπεδικής Κλινικής ΑΠΘ ο κ. Georgescu εκτός από τη διάλεξη θα συμμετάσχει και σε δύο χειρουργεία της Κλινικής και της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής ως Εκπαιδευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα