"Ο Άρης θέλει να αγοράσει τον Μπόατενγκ"

Tην περίπτωση του Κένεντι Μπόατενγκ επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον Άρη, ΜΜΕ του εξωτερικού, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος αμυντικός είχε απασχολήσει τον Άρη στις αρχές της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η υπόθεση έμεινε στάσιμη και δεν προχώρησε.

Το όνομα του Γκανέζου γράφτηκε ξανά σήμερα για τον Άρη. Η αυστριακή εφημερίδα «kurier» αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού.

Μάλιστα,

στο σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει και δήλωση του τεχνικού διευθυντή της Ριντ, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ο Άρης θέλει να αγοράσει τον Μπόατενγκ και η προσφορά είναι καλή».

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ριντ στην οποία αγωνίζεται ο 22χρονος αμυντικός, δήλωσε πως θέλει να κρατήσει στην ομάδα του τον παίκτη, ενώ οι διαπραγματεύσεις έχουν διερευνηθεί από το διοικητικό συμβούλιο το οποίο τονίζει πως δεν θα πέσουν κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσό και πως ο Άρης θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του αν θέλει να αποκτήσει τον παίκτη.

Πάντως, ο Μπόατενγκ θεωρείται απαραίτητο εργαλείο του προπονητή του, κάτι που αποτυπώνεται στο γεγονός πως έχει καταγράψει ήδη τρεις συμμετοχές ως βασικός και αναντικατάστατος και ενώ τα επίσημα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει μόλις λίγες μέρες πριν.

Keywords
Τυχαία Θέματα