Ο Άρης έκανε... "δώρο" την ανατροπή στον ΟΦΗ

Ο Άρης πλήρωσε τα λάθη του και ηττήθηκε 3-1 με ανατροπή από τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", στο ξεκίνημα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη οι κρητικοί ανέβηκαν στους 22 βαθμούς και στην 3η θέση (προσωρινά περιμένοντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα) ενώ παράλληλα άφησαν τους κιτρινόμαυρους εκτός εξάδας με 18 βαθμούς. Για τους Θεσσαλονικείς, η σημερινή ήττα ήταν η πρώτη με τον Ένινγκ στον πάγκο, έπειτα από αήττητο σερί επτά αγώνων.

Ο

Άρης μπήκε καλύτερα στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Ιντέγε που επέστρεψε βρίσκοντας δίχτυα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ του Βαζ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με φάσεις εκατέρωθεν, έχοντας γρήγορο ρυθμό.

Στο β΄ 45λεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τον ΟΦΗ να ανεβάζει την απόδοσή του και να κάνει την ανατροπή εκμεταλλευόμενος και τα λάθη-δώρα του Άρη. Στο 70΄ ο Κουέστα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Φερέιρα εκμεταλλεύτηκε το παιδαριώδες λάθος και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την ανατροπή. Τρία λεπτά αργότερα, στο 73΄, ο ΟΦΗ πέτυχε και τρίτο γκολ σφραγίζοντας τη νίκη με σκόρερ τον Φιγκεϊρέδο. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Μαντσίνι στη μεσαία γραμμή, με τον σκόρερ τον ΟΦΗ να βγαίνει στην πλάτη της κιτρινόμαυρης άμυνας και να πλασάρει στα δίχτυα.

Στο τελευταίο 20λεπτο δεν άλλαξε κάτι με τον Άρη να μην καταφέρνει να αντιδράσει παρότι προσπάθησε να πιέσει.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Σακόρ, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Φιγκεϊρέδο (89' Μάνος), Βαζ (77' Στάικος), Σεμέντο (37' Φερέιρα)

Άρης (Μίκαελ Ενίνγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Μπα, Σάσα, Ματίγια (88' Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε, Γκάμα (68' Μαντσίνι), Λάρσον (79' Ντιγκινί)

Keywords
Τυχαία Θέματα