Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης... αλλιώς στο Θέατρο Γης!

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα.

Ο Αλκίνοος

έρχεται στο Θέατρο Γης, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου!

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια.

Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, φωνή.
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Φώτα: Κωνσταντίνος Αλεξίου
Παραγωγή: Roll Out Vision Services
Εκτέλεση παραγωγής: Αθύρ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ενιαία τιμή καθήμενων
15 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΣΑΡΩΘΡΟΝ, VIVA.GR, και στα ταμεία του ΚΘΒΕ

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

*Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες, γι'αυτό το λόγο συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.

Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους ενώ έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.
Φροντίστε ώστε το εισιτήριό σας να είναι εκτυπωμένο είτε αποθηκευμένο στο κινητό σας ώστε να μπορεί κανείς να σκανάρει τον κωδικό barcode.

Ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων που μπορούν να αγοραστούν με την ίδια πράξη αγοράς είναι τέσσερα (4) και θα εκδίδονται για συνεχόμενες ή παρακείμενες θέσεις. Ο αγοραστής πολλαπλών εισιτηρίων δηλώνει, αφενός ατομικά, αφετέρου κατ’ εντολή και για λογαριασμό των λοιπών προσώπων για τα οποία προβαίνει στην αγορά, ότι εκούσια προσέρχονται μαζί και δεν απαιτείται τήρηση αποστάσεων μεταξύ τους.

Το εισιτήριό σας παρέχει προσωρινή μετάβαση στα κυλικεία και στους χώρους υγιεινής.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τον κάτοχο του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και μέχρι να μεταβεί στη θέση του και από εκεί σε κάθε μετάβασή του - όπως τουαλέτες ή κυλικείο, καθώς και κατά την έξοδο από το χώρο. Συνιστάται η χρήση της μάσκας σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επίσης συνιστάται η χρήση αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος (70%).

Με το εισιτήριό σας αποδέχεστε πως είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την προσωπική σας ασφάλεια καθώς και των ανηλίκων που συνοδεύετε, ενώ οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή, περιουσιακή ζημιά, τραυματισμό ή απώλεια ζωής που τυχόν λάβει χώρα για οποιαδήποτε αιτία στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων αποστάσεων, υγιεινής και ασφάλειας από το κοινό της εκδήλωσης, ο διοργανωτής δικαιούται κατά την ελεύθερη κρίση του να απομακρύνει από το χώρο κάθε θεατή που δεν τηρεί τους ανωτέρω κανόνες, καθώς και να διακόψει προσωρινά ή και οριστικά την εκδήλωση, χωρίς το κοινό να δικαιούται επιστροφή του εισιτηρίου ή άλλη αποζημίωση.

Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν είναι απαραίτητο για υγειονομικούς λόγους.

Το απόκομμα του εισιτηρίου πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.

Απαγορεύεται η μεταφορά γυάλινων φιαλών, εύφλεκτων υλικών, όπλων, αιχμηρών αντικειμένων και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφαλείας.

Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ, ή άλλων ουσιών, ακόμα και στην περίπτωση που είναι κάτοχοι εισιτηρίου.

Η φωτογράφηση και μαγνητοφώνηση της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται.
Εάν η εκδήλωση αναβληθεί εξαιτίας καιρικών συνθηκών, υγειονομικών αιτιών ή ανωτέρας βίας, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Διοργανωτή για τυχόν επανάληψή της με τα ίδια εισιτήρια. Εάν η εκδήλωση ματαιωθεί οριστικά, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Διοργανωτή για τον τρόπο, τον τόπο και τον χρόνο εξαργύρωσης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση διακοπής της συναυλίας, για τους ανωτέρω λόγους, μετά το πέρας σαράντα πέντε (45) λεπτών προγράμματος, η εκδήλωση θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν επαναλαμβάνεται, ούτε επιστρέφονται χρήματα.

Τυχόν έξοδα για την υπηρεσία πώλησης εισιτηρίων δεν επιστρέφονται.

Οι διοργανωτές δεν δύνανται και δεν υποχρεούνται να αντικαταστήσουν κλεμμένα ή χαμένα εισιτήρια. Το παρόν εισιτήριο δεν ακυρώνεται, δεν επιστρέφεται και δεν εξαργυρώνεται σε περίπτωση μη προσέλευσης του θεατή στην συναυλία ή σε περίπτωση μεταμέλειάς του.
Το προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και των εκπροσώπων των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.

Μέρη της εκδήλωσης πιθανά να βιντεοσκοπούνται/μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δεν θα έχουν καμία απαίτηση από την εταιρία που εκτελεί τη βιντεοσκόπηση/μαγνητοσκόπηση ή τους Διοργανωτές.
Υπεύθυνος για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, το περιεχόμενό της και οποιαδήποτε αξίωση για επιστροφή χρημάτων, είναι ο αναφερόμενος στο εισιτήριο Διοργανωτής και όχι τα σημεία προπώλησης.

Η είσοδος σε άτομα κάτω των δεκατεσσάρων ετών επιτρέπεται μόνο με συνοδό. Παιδιά έως 5 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο και δεν καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα