Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" αναδεικνύει τους κορυφαίους δρομείς

Οι κορυφαίοι δρομείς κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα έχουν την τιμητική τους στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, την Κυριακή 14 Απριλίου, αλλά και στην ετήσια εκδήλωση της «Ημέρας του Μαραθωνίου», την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Από τον περσινό «Νυχτερινό» και σε κάθε μελλοντική διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένου του προσεχούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, θα ανακοινώνεται πλέον επίσημη κατάταξη όλων των ηλικιακών κατηγοριών άνω των 35 ετών (35-39 ετών, 40-44

ετών, 45-49 ετών κ.ο.κ.), σε καθέναν από τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, ως ένδειξη αναγνώρισης της σπουδαίας προσπάθειας των πρωταθλητών κάθε ηλικίας!

Κατά συνέπεια, στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, θα ανακοινωθούν 12 επιμέρους ηλικιακές κατατάξεις σε κάθε φύλο και σε κάθε αγώνισμα. Συνολικά θα αναδειχθούν 216 νικητές και νικήτριες σε 72 κατηγορίες.

Όλοι οι αντίστοιχοι νικητές και οι νικήτριες του πρόσφατου «Νυχτερινού» ανά ηλικιακή κατηγορία, είναι προσκεκλημένοι στην ετήσια εκδήλωση της «Ημέρας του Μαραθωνίου», που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (05/03) στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ, κτίριο Μ2), για να τιμηθούν όπως τους αρμόζει μαζί με τους θεσμικούς υποστηρικτές, φορείς υποστήριξης, εθελοντικούς φορείς και χορηγούς που συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία των δύο μεγάλων διοργανώσεων του 2018.

Ανάμεσα στους τιμώμενους δρομείς που διακρίνονται και συνδυάζουν τις αξιόλογες επιδόσεις με το μήνυμα ότι η άθληση απευθύνεται σε κάθε ηλικία, θα βρίσκονται οι δύο γηραιότεροι νικητές στους Δρόμους 5.000μ. του περσινού «Νυχτερινού», ο 78χρονος Δημήτρης Αγγελιδάκης και η 79χρονη Σμαράγδα Μανδύλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα