Ντουάρτε: Χαρούμενος που πήρα λεπτά συμμετοχής σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας

Για την νίκη του Άρη του επί του Παναιτωλικού, μίλησε ο Λερίν Ντουάρτε, δηλώνοντας χαρούμενος που ο νέος προπονητής του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το αν αισθάνεται καλύτερα με τον νέο προπονητή: «Είμαι χαρούμενος που ο καινούριος προπονητής μου έδωσε λεπτά συμμετοχής και μάλιστα η παρουσία μου συνδυάστηκε με μια νίκη για την ομάδα . Είναι σημαντικό ότι έπαιξα και νιώθω χρήσιμος, θέλω να κάνω ανάλογες εμφανίσεις και στη συνέχεια».

Για

το αν θα ένιωθε καλύτερα αν είχε σκοράρει: «Είχα δύο ευκαιρίες θα ήταν σημαντικό να σκοράρω άλλα είναι καλό ότι πήρα τα λεπτά που ήθελα και θα συνεχίσω έτσι για να συνδυάσω καλές μου εμφανίσεις με νίκες της ομάδας».

Για το σε ποια θέση θέλει να αγωνίζεται: «Πέρσι αγωνίστηκα κυρίως ως κεντρικός χαφ ή στην δεξιά πτέρυγα, σήμερα έπαιξα στην αριστερή πτέρυγα. Μπορώ να παίξω καλά και στον άξονα και στα πλάγια»

Για το αν μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ: «Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση πετύχαμε μια καθαρή νίκη είναι σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα για να καθαρίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια αλλά στην τελική μας μένει και πάλι μια καθαρή νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα