Ντόρα Μπακογιάννη: Καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης αυτά που έγιναν χθες στη Βουλή

Η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τη συζήτηση για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για το θέμα της Novartis, τόνισε με δηλώσεις της: "Ήταν θλιβερό αυτό που έγινε χθες στη Βουλή. Μπορεί πολιτικά να γύρισε τελείως μπούμερανγκ στην κυβερνητική πλειοψηφία, ήταν ένα απόλυτο φιάσκο αυτή η προσπάθεια, η οποία έγινε,

αλλά επί της ουσίας κατά τη γνώμη μου έγινε σε μία εξαιρετικά δύσκολη για τη χώρα στιγμή, που έχει να αντιμετωπίσει την έξοδο της στις αγορές, η οποία δεν πάει καλά, τα εθνικά θέματα, τα οποία δεν πάνε καλά, ένα κάρο προβλήματα, ήταν η πρώτη μέρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών κλπ. Ο κ. Τσίπρας με μέγιστη πολιτική ευθύνη έβγαλε το τζίνι μέσα από το μπουκάλι και πολύ δύσκολα θα το μαζέψει και αυτή η χώρα θα έχει μια σοβαρή και κανονική δημοκρατική λειτουργία" είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Μιλώντας στον realfm 97,8, συμπλήρωσε πως: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έγινε πάρτι στο χώρο της υγείας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλει ψάξιμο αυτή η υπόθεση" τόνισε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.

"Αυτό που έγινε χθες ήταν χωρίς επιχειρήματα, η απόλυτη στοχοποίηση ανθρώπων, ότι φτάσαμε να μιλάμε για τον Τάκη Πικραμμένο, ότι έγιναν όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια από την μεριά της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά αυτό είχε και πολιτικό αποτέλεσμα. Είναι η απόλυτη πόλωση, η απόλυτη ένταση σε μια στιγμή που είναι λάθος" και συμπλήρωσε η ίδια: "Χθες η κυβέρνηση διέβη τον ρουβίκωνα".

“Εμείς προτείναμε να πάμε σε προανακριτική επιτροπή και να ψάξουμε να βρούμε τα πάντα. Αυτό μπορούσε να το δεχθεί η κυβέρνηση, να ψάξουμε τα πάντα και ότι βρούμε, τότε να στηθούν οι κάλπες για όσους υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις. Αυτή είναι η λογική λειτουργία. Εχθές οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε δεινή θέση" τόνισε.

"Το αποτέλεσμα θα είναι ότι η ουσία του θέματος, που είναι το σκάνδαλο για την υγεία, θα κουκουλωθεί και τα πιράνχας θα κάνουν πάρτι" κατέληξε η πρώην υπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα