Ντιγκινί: Δικαιωμένος που ήρθα στον Άρη, ωραίο φινάλε στην χρονιά

Ο Νικολά Ντιγκινί δήλωσε δικαιωμένος από την επιλογή του να έρθει στον Άρη, ενώ στάθηκε στον πανηγυρισμό του αλλά και το πρώτο πέναλτι που… άφησε στον Σιώπη.

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη τόνισε αρχικά: «Ήταν πολύ ωραίο να τελειώνεις έτσι τη χρονιά. Ήρθε με μια νίκη, με υψηλό σκορ. Παίξαμε καλά. Ευχαριστήσαμε τον εαυτό μας και τον κόσμο μας και είναι σημαντικό να τελειώνει η χρονιά με αυτό τον τρόπο».

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη: «Νιώθω δικαιωμένος, φυσικά. Το έχω πει και

σε προηγούμενη συνέντευξη. Ήταν μια καλή απόφαση να έρθω εδώ. Τώρα που πετύχαμε τον στόχο της Ευρώπης, οπότε νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου».

Για τον δικό του πανηγυρισμό: «Είναι όμορφο. Ήταν ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει η σεζόν και νομίζω ότι πολλοί το ήθελαν και το ζητούσαν».

Για την επόμενη χρονιά και αν ο Άρης πρέπει να… χτίσει πάνω στην φετινή: «Η ομάδα και ο σύλλογος έχουν μεγάλες δυνατότητες. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και είναι μια ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά. Φυσικά πιστεύω στην ομάδα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν το πίστευα. Ίσως του χρόνου μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα και να πετύχουμε κι άλλα πράγματα».

Για την σημαντικότερη στιγμή της χρονιάς αλλά και την χειρότερη: «Η σημαντικότερη στιγμή της χρονιάς ήταν στο τέλος του Ιανουαρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ξάνθη που κερδίσαμε και πήραμε πίσω την αυτοπεποίθεση μας. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα. Αν κάτι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα, όλοι το ξέρουν ότι ήταν το κύπελλο. Αυτό θα ήταν κάτι που θα άλλαζα αν μπορούσα».

Για το πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης και εκτέλεσε ο Μανώλης Σιώπης στο 0-1 είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, το πρώτο πέναλτι δεν ήθελα να το αφήσω γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και ήταν σημαντικό. Μετά μου το ζήτησαν κάποιοι παίκτες και ο κόσμος. Δυστυχώς δεν το έβαλε. Στο δεύτερο κερδίζαμε 6-2 και ήμασταν πολύ πιο άνετοι, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα