Ντ. Μπακογιάννη: Να ξεκαθαρίσει σήμερα ο Τσακαλώτος τι θα ισχύει για τις 120 δόσεις

Να ξεκαθαρίσει το θέμα των 120 δόσεων ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίσας Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ίδια ανέφερε μέσα από τον «ΘΕΜΑ 104,6» ότι : "η χτεσινή έκθεση της Κομισιόν αναφέρει ρητά ότι ο κ. Τσακαλώτος διαβεβαίωσε τους κομισάριους ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στον τρόπο αποπληρωμής των φόρων και των ασφαλιστικών

ταμείων. Αυτό στα απλά ελληνικά σημαίνει ότι οι 120 δόσεις δεν θα γίνουν, εδώ όμως στο εσωτερικό η κυβέρνηση σε όλους τους τόνους διαβεβαιώνει ότι θα γίνουν οι 120 δόσεις. Εγώ θέλω να ελπίζω ότι ο κ. Τσακαλώτος θα έχει το αίσθημα ευθύνης σήμερα που μιλάμε να βγει και να ξεκαθαρίσει το θέμα. Δηλαδή θέλει να το περάσει ντούκου; Υποθέτει ότι κανένας από μας δεν θα καθίσει κάτω να διαβάσει την έκθεση της Κομισιόν; Σήμερα λοιπόν χρειάζεται να βγει ο κ. Τσακαλώτος να το ξεκαθαρίσει", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχολιάζοντας την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη, το οποίο η κ. Μπακογιάννη το χαρακτήρισε "προσωπικό θέμα", σημείωσε ότι: "Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι ένα προσωπικό θέμα, το πρωτόδικο δικαστήριο απεφάνθη κατά πλειοψηφία, δεν έχει τελεσιδικήσει και για ένα προσωπικό θέμα θα περίμενα πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από τους ανθρώπους πριν αρχίσουν να γράφουν άρθρα και να βγαίνουν να πανηγυρίζουν. Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν βουλευτής της ΝΔ και αυτή τη στιγμή η ιδιότητα του, του μέλους της ΝΔ, έχει ανασταλεί μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Αν προσπαθούν να πιστέψουν ότι από μία προσωπική υπόθεση μπορεί να κατηγορήσουν μία παράταξη είναι πολύ βαθιά νυχτωμένοι, πρόκειται περί προσωπικής υπόθεσης που αναρωτιέμαι αν αύριο καταλήξει το δικαστήριο και κρίνει ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι αθώος, τι θα πουν όλοι αυτοί οι κύριοι; Πόσο μπορεί κανένας να μιλήσει για τόσο αυστηρά προσωπικές υποθέσεις και να τις μεταβάλλει σε πολιτικό θέμα; Αλλά είναι το ήθος και το ύφος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κρίμα η πολιτική ζωή του τόπου να έχει καταντήσει ζούγκλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπακογιάννη, Τσακαλώτος, 120,bakogianni, tsakalotos, 120