Νοτοπούλου: Το άνοιγμα του Τουρισμού συνοδεύεται από μνημειώδεις κυβερνητικές παλινωδίες

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα ασκεί νε νεότερη δήλωσή της η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου, στη δήλωσή της, καταλογίζει στην κυβέρνηση «μνημειώδεις παλινωδίες που πλήττουν διεθνώς την αξιοπιστία της χώρας και ναρκοθετούν το μέλλον της», υπογραμμίζοντας

παράλληλα την ανάγκη για «σωστή προετοιμασία, οργάνωση και υλοποίηση ενός συνεκτικού σχεδίου».

Επιπλέον απαριθμεί σειρά από αστοχίες που εντοπίζει στη διαχείριση της τουριστικής επανεκκίνησης, από πλευράς της κυβέρνησης, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για «επιτελικό κράτος που αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων και επικίνδυνο».

Η δήλωση της κ. Κατερίνας Νοτοπούλου:

Tο ελάχιστο που απαιτείται για την επανεκκίνηση του ελληνικού Tουρισμού, είναι η σωστή προετοιμασία, οργάνωση και υλοποίηση ενός συνεκτικού σχεδίου.

Η Κυβέρνηση των «αρίστων» δυστυχώς αποτυγχάνει καθημερινά. Το «επιτελικό κράτος» αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων και επικίνδυνο.

-Αεροδρόμια ανοιγοκλείνουν αντίθετα με τις διεθνείς οδηγίες

-Τουριστες εγκλωβίζονται σε συνοριακούς σταθμούς

-Τα υγειονομικά πρωτόκολλα παραμένουν ασαφή

-Οι ηλεκτρονικές φόρμες είναι δυσλειτουργικές

-Λαμβάνονται αποφάσεις που αναιρούνται την επόμενη στιγμή

Το Υπουργείο Τουρισμού είχε όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Απέτυχε.

Το άνοιγμα του Τουρισμού συνοδεύεται από μνημειώδεις κυβερνητικές παλινωδίες που πλήττουν διεθνώς την αξιοπιστία της χώρας και ναρκοθετούν το μέλλον της.

Keywords
Τυχαία Θέματα