Ν. Νυφούδης: Κάποιοι πιστεύουν πως μαζεύοντας like στο Facebook θα βγουν δημοτικοί σύμβουλοι

Την ανάγκη να εκλεγούν ως δημοτικοί σύμβουλοι άνθρωποι οι οποίοι θα δίνουν το "παρών" στα δημοτικά συμβούλια, υπογράμμισε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη, Νίκος Νυφούδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Θεσσαλονίκη", ο κ. Νυφούδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάποιοι πιστεύουν πως μαζεύοντας like στο facebook θα βγουν δημοτικοί σύμβουλοι» αφήνοντας έτσι αιχμές για

τις στοχευμένες επιλογές της κ. Νοτοπούλου σε γνωστά πρόσωπα ενώ υπογράμμισε παράλληλα πως «εμείς τέτοιες επιλογές ,δεν τις θέλουμε»

Ο Νίκος Νυφούδης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που προετοιμάζεται από την «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη λέγοντας «ο Σπύρος Βούγιας έχει μιλήσει για το «ντεκ» της παραλία θεωρώντας πως έτσι θα μεγαλώσει ο χώρος για τους πεζούς και πιο αρμονικά οι πεζοί με τους ποδηλάτες να συνυπάρξουν, ωστόσο τώρα διαπιστώνουμε ότι πιθανότατα μια λωρίδα αυτοκινήτων θα χρειαστεί έτσι ώστε να εξυπηρετούνται και οι κάθετοι δρόμοι» και συμπλήρωσε «οι ιδέες δεν προέρχονται από παρθενογένεση, ο Σπύρος Βούγια έχει καταθέσει τόσες προτάσεις ..που αν εφαρμόζονταν, η πόλη θα ήταν διαφορετική. Η ελπίδα ωστόσο πεθαίνει πάντα τελευταία»

Keywords
Τυχαία Θέματα