Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν έχουμε τον Χριστό μέσα μας αν δεν τον πάρουμε από τη Θεία Κοινωνία

Για την πίστη του στο Θεό και την πνευματική του ζωή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος. Εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι δεν τον ρωτούν ποτέ για τη θρησκεία και την πίστη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης προχώρησε σε μία ξεκάθαρη ομολογία πίστεως, δηλώνοντας ότι θα λάμβανε τη Θεία Κοινωνία ακόμη κι αν ο προηγούμενος που θα κοινωνούσε νοσούσε από την πιο κολλητική ασθένεια.

«Δεν έχουμε τον Χριστό μέσα μας

αν δεν τον πάρουμε και από τη Θεία Κοινωνία. Τότε παίρνουμε πραγματικά τον Χριστό μέσα μας» είπε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε την ένστασή του για το κλείσιμο των εκκλησιών λόγω της πανδημίας, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να βρεθεί μία λύση.

«Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει. Δεν υπάρχει πρέπει στην πίστη. Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να πάνε στην εκκλησία να προσευχηθούν. Κι αυτή η ανάγκη τους φάνηκε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει σ’ αυτή τη ζωή. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω. Άλλα πράγματα μπορούσαν να συμβούν. Για παράδειγμα, ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλήσει κορωνοϊό. Λύσεις υπάρχουν για όλα, όπως βρέθηκαν για τον κορωνοϊό. Δεν υπάρχει λύση για τον Χριστό;» αναρωτήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Keywords
Τυχαία Θέματα