Νίκη στο τάι μπρέικ για τον ΠΑΟΚ επί της Μπουγιουκσεχίρ και μικρό προβάδισμα πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπουγιουκσεχίρ στο "Παλατάκι", όμως πήρε τη νίκη με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη.

Στο σημερινό, πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League,

ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και επικράτησε στα δύο πρώτα σετ.

Ωστόσο, οι Τούρκοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2, στέλνοντας τον αγώνα να κριθεί στο πέμπτο σετ. Εκεί, στο τάι μπρέικ, οι "ασπρόμαυροι" ήταν καλύτεροι και πιο ψύχραιμοι στις λεπτομέρειες στα κρίσιμα σημεία, παίρνοντας στο φινάλε τη νίκη στο παιχνίδι.

Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Τζούριτς που σημείωσε 25 πόντους ενώ 18 πρόσθεσε ο Γκόρτσανιουκ. Μεγάλη ζημιά για τους Τούρκους έκανε ο Τόι που σημείωσε 26 πόντους, με 17 στο τρίτο και τέταρτο σετ.

Στον αγώνα ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας ο ΠΑΟΚ προκρίνεται με νίκη ενώ οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στο χρυσό σετ αν η Μπουγιουκσεχίρ πάρει τη νίκη με 3-2 σετ. Αν οι Τούρκοι επικρατήσουν με 3-0 ή 3-1 σετ τότε προκρίνονται στην επόμενη φάση χωρίς την «παράταση».

Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού United Volleys Φρανφκούρτης - Ποσιλγιάνιτσα, με τους Γερμανούς να έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 3-0. Σε περίπτωση αποκλεισμού τότε οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν στο CEV Cup.

Keywords
Τυχαία Θέματα