Νίκη για τον Απόλλωνα Πόντου στο Αιγίνιο, στην πρεμιέρα του Κυπέλλου (VIDEO)

Ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 1-0 του Αιγινιακού στο Αιγίνιο για την πρώτη αγωνιστική.

Το γκολ της νίκης για τους "κοκκινόμαυρους" πέτυχε ο Μπρίτο στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο πλασέ στο δοκάρι και στα δίχτυα, συνδυάζοντας έτσι με ιδανικό τρόπο την επιστροφή του στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Το σύνολο του Καλαϊτζίδη

έδειξε από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στο πλαίσιο της φετινής σεζόν ότι διαθέτει πολύ θετικά στοιχεία και πέρα από το στόχο της ανόδου στη Super League, μετά το σημερινό διπλό φαίνεται πως θα διεκδικήσει και την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζουμε ότι το άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό, θα διεξαχθεί αύριο (20/9 - 18:15) στο Καυτανζόγλειο.

Συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90' Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (58' Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (73' Τσολακίδης), Γκατσολάλι, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης (56' Μιλοσάβλιεβ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ενλουντουλού, Καλογέρης (88' Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (69' Μπρίτο).

Keywords
Τυχαία Θέματα