Νέος πρύτανης του ΑΤΕΙΘ ο Παναγιώτης Τζιώνας

Νέος πρύτανης του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης εξελέγη ο Καθηγητής του Τμήματος Αυτοματισμού και απερχόμενος αναπληρωτής πρύτανης, Παναγιώτης Τζιώνας, μετά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Χθες στις 08:30 ξεκίνησε η διαδικασία και ολοκληρώθηκε το βράδυ, με τον κ. Τζιώνα να συγκεντρώνει ποσοστό που φτάνει το 75%. Μοναδικός αντίπαλός του στην εκλογική αναμέτρηση για τη θέση του πρύτανη ήταν ο Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής,

Γιώργος Παπαδιοδώρου.

Όσων αφορά στις θέσεις των αναπληρωτών πρυτάνεων, αυτές διεκδίκησαν συνολικά επτά υποψήφιοι, οι Παναγιώτης Αδαμίδης, Σταμάτης Αγγελόπουλος, Αλίκη Δημητριάδου, Ευάγγελος Χρήστου, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μπάμιος και ο απερχόμενος πρύτανης, Κώστας Βαρσαμίδης.

Μιλώντας στο thestival.gr για την επιτυχία του αυτή, ο κ. Τζιώνας θέλησε αρχικά να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Ιδρύματος, που τον τίμησαν και τον εξέλεξαν πρύτανη.

«Έχω την υποχρέωση να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Πάμε για ένα νέο πανεπιστήμιο, με σύγχρονα προγράμματα σπουδών, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, εξωστρέφεια, διεθνοποίηση, με έμφαση στην έρευνα, την καινοτομία και διασύνδεση με όλους τους φορείς. Όλα αυτά φυσικά θα τα κάνω με διαφάνεια, αξιοκρατία και πάνω από όλα ένα ανθρώπινο πρόσωπο για το καλό των φοιτητών και της κοινωνίας. Οφείλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν και μαζί με τους εκλεγμένους αντιπρυτάνεις πια ξεκινάμε αμέσως», ανάφερε στο πρώτο μήνυμα μετά την εκλογή του ο νέος πρύτανης του ΑΤΕΙΘ.

Πρύτανης και αντιπρυτάνεις αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Δεκεμβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα