"Νέος Ηρακλής πεντακάθαρος με εκκίνηση από την ΕΠΣΜ"

Εμμένει στην άποψή του περί επανεκκίνησης του Ηρακλής από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ ο Φάνης Τουτζιάρης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95.5 και άφησε, παράλληλα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε διοικητικό σχήμα του ΓΣ υπό προϋποθέσεις.

Αναλυτικά

όσα είπε:

Για το αν θα ήθελε να συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα του ΓΣ: «Δεν ξέρω ακόμη. Θα γίνει μια ενημέρωση σήμερα και πιστεύω πως θα μάθουμε τι συμβαίνει. Οι νομικοί θα μας πουν λεπτομέρειες ώστε όλα να είναι διασφαλισμένα. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Ηρακλή. Θα το σκεφτώ μέχρι εκείνη τη στιγμή αν θα μπω στη διοίκηση. Ο ΓΣ έχει από πίσω του πολλά άσχημα πράγματα και πρέπει να δούμε αν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Όταν το καταφέρουμε πρέπει να λυθεί και το θέμα του ποδοσφαίρου, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ποδοσφαιρικός Ηρακλής».

Για το αν θεωρεί πως η επανεκκίνηση από τα τοπικά της ΕΠΣΜ είναι η μοναδική λύση για τον Ηρακλή: «Άλλη λύση δεν βλέπω. Ο Παπαθανασάκης τραβάει τον δρόμο του και ας κάνει ό,τι θέλει. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε ποιο είναι το σωστό για τον Ηρακλή. Να γίνει μια νέα ομάδα που θα είναι πεντακάθαρη ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα».

Για το αν είναι εφικτό να βρεθεί λύση για το ποδόσφαιρο με δεδομένα τα προβλήματα στον ΓΣ: «Πιστεύω ότι ο Ηρακλής μπορεί να ιδρύσει ένα νέο σωματείο. Το σε ποια κατηγορία της ΕΠΣΜ θα αγωνιστεί, αυτό συζητιέται. Υπάρχει πολύς χρόνος και μπορεί κάλλιστα να βρεθεί η λύση. Υπάρχουν σκέψεις, θα αναλυθούν στη σημερινή συζήτηση και ότι αποφασίσει ο κόσμος για το καλό του Ηρακλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα