Νέο κατάστημα Μασούτης στο Λιτόχωρο Πιερίας (ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο κατάστημα Μασούτης στο Λιτόχωρο Πιερίας, Αγ. Νικολάου 104-108, το οποίο είναι και το 269ο κατάστημα της εταιρείας!

Το κατάστημα διαθέτει περίπου 600 τ.μ. χώρο πώλησης σε 3 επίπεδα, 3 ταμεία και απασχολεί 27 άτομα προσωπικό. Στο χώρο, εκτός των άλλων τμημάτων, λειτουργεί κρεοπωλείο και οπωροπωλείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχτηκαν το νέο κατάστημα με ενθουσιασμό και ικανοποίηση, αφού έρχεται να καλύψει τις καταναλωτικές τους ανάγκες, τόσο σε επίπεδο ποικιλίας, ποιότητας, εξυπηρέτησης όσο και ανταγωνιστικών

τιμών. Η αρχιτεκτονική του καταστήματος συνδυάστηκε αρμονικά με το περιβάλλον και το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης, ένα περιβάλλον που προσφέρει νέα εμπειρία αγορών, σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται, ενώ οι καταναλωτές το αναγνωρίζουν πλέον ως «περιβάλλον Μασούτη».

Στο νέο κατάστημα Μασούτης στο Λιτόχωρο οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν απίθανες προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο ηλεκτρικές συσκευές και να κερδίσουν διπλάσιους πόντους mascard!

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. Μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με δυναμική πορεία ανάπτυξης από το 1976.

Keywords
Αναζητήσεις
καταστημα μασουτης λιτοχωρο
Τυχαία Θέματα