Νέο μπλόκο της Αποκεντρωμένης στις αποφάσεις της διοίκησης Μπουτάρη για τα τραπεζοκαθίσματα σε Αγ. Σοφίας και Ν. Παραλία

Νέο «φρένο» στην τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην Αγίας Σοφίας και στα αναψυκτήρια της Νέας Παραλίας από τον δήμο Θεσσαλονίκης βάζει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης.

Σε συνεδρίασή της, η πρώτη ειδική επιτροπή του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης απέρριψε τις προσφυγές του δήμου Θεσσαλονίκης κατά της απόφασης που ακύρωνε την κανονιστική για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων

στον άξονα του πεζοδρόμου της Αγίας Σοφίας και την αξιοποίηση των γυάλινων περιπτέρων-αναψυκτηρίων στη Νέα Παραλία.

Ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Γιάννης Σάββας είχε απορρίψει τις δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης διότι δεν είχαν συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Το θέμα είχε αναδείξει ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Μάκης Κυριζίδης.

«Πριν ένα μήνα είχα επισημάνει ότι η Διοίκηση έλαβε αποφάσεις για τραπεζοκαθίσματα σε Νέα Παραλία και Αγ. Σοφίας, χωρίς τις απαιτούμενες πλειοψηφίες.
Ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης της ακύρωσε. Ο Δήμος άσκησε προσφυγές.
Η επιτροπή του άρθ. 152 απέρριψε και τις 2 προσφυγές. Οι αποφάσεις στη Διαύγεια.
Γυρίσαμε μετά από ώρες συνεδριάσεων, μετά από χιλιάδες έγγραφα στο σημείο ΜΗΔΕΝ. ΓΙΑΤΙ?
Η αλαζονεία και η άγνοια, είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι.
Κρίμα για την Θεσσαλονίκη», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Κυριζίδης.

Δείτε τις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τα τραπεζοκαθίσματα της Αγίας Σοφίας και τα τραπεζοκαθίσματα της Νέας Παραλίας, όπως δημοσιεύτηκαν στην Διαύγεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα