Νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου ο δισεκατομμυριούχος Chris Cline

Σε μια συντριβή ελικοπτέρου, που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Ιουλίου, ο δισεκατομμυριούχος Chris Cline, που δραστηριοποιούνταν στον τομέα των ανθρακορυχείων, η κόρη του και φίλες της, έχασαν τη ζωή τους. Το ατύχημα έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης και το ελικόπτερο πιστεύεται ότι ήταν ένα Agusta AW139, που κατέπεσε κοντά στην εξοχική κατοικία του Cline στις Μπαχάμες. Συνολικά επτά άνθρωποι πέθαναν.

Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών αρχών, η πτήση (N32DCC) ξεκίνησε χωρίς να υποβληθεί σχέδιο πτήσης.

Όπως σημειώνουν ανώνυμες πηγές, προορισμός ήταν η πόλη της Φλόριντας, Ft. Lauderdale, και ο λόγος που ξεκίνησε τόσο εσπευσμένα ήταν λόγω αδιαθεσίας κάποιου προσώπου. Οι αστυνομικές αρχές στις Μπαχάμες δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την ορθότητα αυτών των πληροφοριών στο Forbes.

Στα θύματα της μοιραίας πτήσης περιλαμβάνονται η κόρη του Cline, η Kameron, καθώς και οι συμφοιτήτριες και φίλες της, Brittney Searson και Jillian Clarke. Και οι τρεις κοπέλες είχαν αποφοιτήσει πρόσφατα από το Πανεπιστημίο της Λουιζιάνας και ήταν μέλη της ίδιας αδελφότητας.

Στο ελικόπτερο επέβαινε άλλη μία γυναίκα, η Delaney Wykle, η οποία καταγόταν από την πατρίδα του Cline, το Beckley της Δυτικής Βιρτζίνιας. Είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο στη Δυτική Βιρτζίνια και είχε περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις της Νοσηλευτικής. Όλες οι γυναίκες της πτήσης ήταν 21-22 χρόνων.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου πιστεύεται πως ήταν ο Geoff Painter, συνιδιοκτήτης της αεροπορικής Cloud 9 Aviation μαζί με τον David Jude, ο οποίος επέβαινε επίσης στην πτήση. Οι David Jude και Geoff Painter ίδρυσαν την Cloud 9 Aviation το 2005, σύμφωνα με μια παλαιότερη παρουσίαση της εταιρείας.

Ο Cline ήταν ένας ριψοκίνδυνος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης αρκετών ιπτάμενων τζετ, ενός ιστιοφόρου μήκους 160 ποδών, ενώ είχε εγκαταστήσει μια πίστα καρτ και μια νεροτσουλήθρα 200 ποδών στην κατοικία του στο Beckley.

Πηγή: capital.gr, Φωτο: forbes.com

Keywords
Τυχαία Θέματα