Νεκροί λουόμενοι σε Ηγουμενίτσα, Βούλα και Πάτρα

Τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά χθες από θαλάσσιες περιοχές σε Ηγουμενίτσα, Βούλα Αττικής και Πάτρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, χθες το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 65χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή του όρμου Ηγουμενίτσας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε

η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων.

Επιπλέον, χθες το απόγευμα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε και ένας 75χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή της Β' πλαζ Βούλας. Ο άνδρας ανασύρθηκε από στέλεχος του Λιμεναρχείου Σαρωνικού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο Βούλας", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τέλος, ακόμη ένας άνδρας, ένας 79χρονος, ανασύρθηκε χθες το απόγευμα χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κάτω Αχαΐας. Ο 79χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα