Νέα μοντέλα και "εξωτικά" αυτοκίνητα φέρνει το Auto Festival στη ΔΕΘ

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον φαντασμαγορικό κόσμο του αυτοκινήτου θα έχουν όσοι επισκεφτούν το Auto Festival, το οποίο διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο Μάρτιο.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ αυτοκινήτου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά 130 διαφορετικά αυτοκίνητα, καθώς επίσης και την πανελλήνια πρεμιέρα τριών μοντέλων. Του Citroen C4 Cactus, του Volvo XC40 και του Dacia Duster.

Ακόμη, για τους λάτρεις της ταχύτητας και των σπορ αυτοκινήτων, το Auto Festival θα φέρει και δυο «εξωτικά» αυτοκίνητα τα οποία έχουν περισσότερα από 350 άλογα ιπποδύναμη: Honda Civic Type R και το Ford Focus Rs.

Σύμφωνα με τον κ. Άρη Στιβαχτάρη, διευθύνοντα σύμβουλο της Promevent, η Θεσσαλονίκη μόνο τυχαία επιλογή δεν είναι για τη διεξαγωγή μιας τέτοιας έκθεσης. Όπως σημείωσε, η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια από τις καλύτερες test market για ένα νεοεισερχόμενο brand, ενώ αναφέρθηκε και στην γεωγραφική σημασία της πόλης, την οποία χαρακτήρισε ως εμπορική θύρα πετρελαίου και αερίου της Νοτίου Ευρώπης.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΕΘ- Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής υπογράμμισε τη σημασία της έκθεσης, καθώς, όπως τόνισε, ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και πλέον γίνεται θεσμός. Σημείωσε, δε, πως αυτό είναι σημαντικό, καθώς, όταν θα «ανοίξει» η αγορά του αυτοκινήτου, η πόλη θα μπορεί να διοργανώσει μια έκθεση αυτοκινήτου, που θα ξεφεύγει από τα σύνορα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης κάλεσε τον κόσμο να εκφράσει τη στήριξή του τόσο στο Auto Festival όσο και στην έκθεση επίπλου, που διοργανώνεται στις 9-11 Μαρτίου στον χώρο της ΔΕΘ.

Μάλιστα ο κ. Ποζρικίδης αναφέρθηκε και στην 83η ΔΕΘ, για την οποία είπε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς των ΗΠΑ που είναι και η τιμώμενη χώρα, ετοιμάζονται μεγάλα πράγματα και εξέφρασε την αισιοδοξία πως η προσεχής ΔΕΘ θα είναι η μεγαλύτερη.

Το Auto Festival, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη φορά στη ΔΕΘ, θα περιμένει το κοινό στο περίπτερο 13, από τις 16 έως τις 18 και από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι 5 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα