Νέα έκδοση Rock Edition για το Nissan Pathfinder

Στην έκθεση αυτοκινήτου στο Σικάγο η Nissan παρουσίασε τη νέα έκδοση με σαφή off-road χαρακτήρα Rock Creek του Pathfinder.

Πρόκειται για μια ακόμα προσθήκη στη γκάμα του μεγάλου SUV με τις τρεις σειρές καθισμάτων της Nissan. Το πακέτο Rock

Creek προσφέρεται τόσο για τις μπροσθιοκίνητες όσο και τις τετρακίνητες εκδόσεις του Pathfinder και ουσιαστικά αποτελείται από αισθητικές προσθήκες που προσδίδουν έναν πιο εκτός δρόμου χαρακτήρα στο αυτοκίνητο. Έτσι μεταξύ άλλων το Pathfinder Rock Creek ξεχωρίζει από τα προστατευτικά πλαστικά στους θόλους, την εμπρός ποδιά, τους λασπωτήρες και τους τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά εκτός δρόμου. Η εμφάνιση συμπληρώνεται από λεπτομέρειες του διάκοσμου σε μαύρη απόχρωση, από ράγες οροφής και φυσικά από τα σχετικά λογότυπα με το όνομα Rock Creek.

Στο εσωτερικό χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η διχρωμία στις επενδύσεις αλλά και στον πολυτελή διάκοσμο. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τις δυνατότητες του αυτοκινήτου η έκδοση Rock Creek έχει ειδικές ενισχύσεις και κοτσαδόρο που της επιτρέπει την ρυμούλκηση τρέιλερ με βάρος έως 2,7 τόνους.

Το πακέτο Rock Creek μπορεί να προστεθεί στις εκδόσεις του SV και SL Pathfinder με την μεν πρώτη να προσφέρει μεταξύ άλλων σύστημα πλοήγησης, θερμαινόμενα καθίσματα, τιμόνι και καθρέπτες ενώ η δεύτερη διαθέτει επιπλέον προηγμένο ηχοσύστημα και πανοραμική οροφή.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα