Νέα "Χ"αμένη ευκαιρία για τον Ηρακλή- Ισόπαλος με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο για την 17η αγωνιστική της Football League, χάνοντας άλλη μία ευκαιρία για να παραμείνει κοντά στην δεύτερη θέση και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου.

Πλέον, οι ελπίδες του Γηραιού για άνοδο μειώνονται, καθώς οι "κυανόλευκοι" απομακρύνθηκαν κι άλλο από την προνομιούχο δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην 2η θέση, ωστόσο είχαν μόλις μια φάση στον αγώνα (σ.σ. το γκολ) με την οποία κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας και να παραμείνουν στη 3η θέση, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στο πάγκο της ομάδας.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζιαμπάρη από τον Σανδραβέλη μέσα στην περιοχή. Ο Περόνε ανέλαβε την εκτέλεσε και ευστόχησε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Μπορεί ο Περόνε να κατάφερε να βάλει μπροστά τον Ηρακλή στο σκορ, ωστόσο λίγο αργότερα στάθηκε άτυχος. Συγκεκριμένα στο 27’ της αναμέτρησης ο Αργεντινός έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για υποτροπή στη θλάση που είχε περάσει πρόσφατα, ενώ στη συνέχεια την θέση του πήρε ο Νιαμπουγιού.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα να μην κατάφερε να απειλήσει τον Ηρακλή, ωστόσο στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου κατάφερε να κάνει το 1-1 με το... καλησπέρα (46')! Συγκεκριμένα ο Κρητικός με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής κατάφερε να στείλει την μπάλα στο... αριστερό παράθυρο του Καχριμάν.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες της Κέρκυρας κλείστηκαν στα καρέ τους, ο Ηρακλής προσπαθούσε να δημιουργήσει κάποια φάση για να πάρει ξανά το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Μάλιστα δεν υπήρξε άλλη μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος έπαιξε ξανά σε επίσημο αγώνα του Ηρακλή για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, 10 μήνες και 4 μέρες. Στις 13/04/08 είχε αγωνιστεί στο Ηρακλής - Καλαμαριά για τη Super League.

Συνθέσεις:

Ηρακλής (Ρόκα): Καχριμάν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας, Ορφανίδης, Καθάριος (70΄ Μπορίκο), Κλέιτον, Περόνε (30΄ Νιάμπουγιου)

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σιανδραβέλης, Χαντάκιας, Ιωάννου, Κούρος, Κρητικός, Νίκιτς, Λινάρδος (78΄ Αποστολίδης), Κόντος (64΄ Ζορμπάς), Τουράμ, Πασάς (93΄ Θεοδωράκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα