Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Βίσση με τον Λιβιεράτο και όσα είπε για τον Καρβέλα (VIDEO)

Τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Βίσση αναφορικά με τον Νίκο Καρβέλα και τον έρωτα σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, μίλησε για την κουμπάρα της και αποκάλυψε πως κατά την άποψη της η ίδια μπορεί να ερωτεύτηκε τους άντρες της ζωής της, όμως αγάπησε μόνο τον Νίκο Καρβέλα.

Η ίδια εξάλλου έχει παρηγορήσει στα χρόνια που βρίσκεται η Άννα Βίσση στη ζωή της πολλούς από τους συντρόφους της όταν χώριζαν.

«Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς άτυχη, με την έννοια ότι πιστεύω ότι την Άννα την αγάπησαν οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή

της. Την αγάπησαν πάρα πολύ όμως. Και τους έχω ζήσει αυτούς τους άντρες. Εγώ πιστεύω ότι η Άννα μπορεί να ενθουσιάστηκε και να ερωτεύτηκε κάποιους από αυτούς, αλλά δεν αγάπησε ποτέ κανέναν άλλον άντρα εκτός από τον Καρβέλα. Βαριά η δήλωση μου και ας πέσει σαν πέλεκυς.

Επιμένω και λέω πως αυτή η γυναίκα δεν πιστεύω ότι αγάπησε ποτέ άλλον άνθρωπο, αλλά σίγουρα έχει αγαπηθεί πάρα πολύ. Εγώ έχω παρηγορήσει κόσμο και κοσμάκη και στα τηλέφωνα και να μου λένε «πες της κάτι» κι εγώ να λέω «μην κάνεις έτσι θα γυρίσει». Είναι πολύ ερωτεύσιμη γυναίκα. Δεν ξέρω τι σημαίνει δημιουργείται ένα «αλεξιέρωτο γύρω μου», αλλά η Άννα είναι από τις πιο ερωτεύσιμες γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν την γνωρίσεις καταλαβαίνεις ότι πίσω από την «Απόλυτη» υπάρχει ένα κορίτσι το οποίο γελάει, κλαίει, φοβάται, είναι ένα κανονικό κορίτσι», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο του zappit.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα