Ναδάλ: Ονειρικό να βρεθώ στο Παρίσι το 2024

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση δεν σκέφτεται καν ο Ράφα Ναδάλ, αντίθετα, δεν αποκλείει την πιθανότητα να λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μιλώντας στην «Le Equipe» ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την περίοδο σχολίασε το ενδεχόμενο συμμετοχής του και στους Αγώνες που θα διεξαχθούν μετά από 4.5 χρόνια στην «Πόλη του Φωτός», αν και

όπως παραδέχθηκε «θα είναι κάτι ονειρικό να βρεθώ στο Παρίσι, αλλά είναι δύσκολο να πω κάτι τέτοιο από τώρα, γιατί μεσολαβούν αρκετά χρόνια».

Ρεαλιστικά εάν το δει κανείς η πιθανότητα αυτή συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες (το 2024 θα διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του), όπως παραδέχθηκε ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας: «Με βάση τη λογική δεν θα είμαι εκεί, αλλά έχουμε φύγει ήδη από τη λογική. Αν μου λέγατε πριν από 5 χρόνια ότι το 2019 θα έκανα όλα αυτά που έκανα φέτος, θα σας έλεγα πως είναι απίθανο. Και σίγουρα, αν στα τέλη του 2009 με ρωτούσατε αν θα έπαιζα ακόμα, λίγο πριν έρθει το 2020, θα απαντούσα πως δεν θα έπαιζα».

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στα 38 του χρόνια βρίσκεται και ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος βρίσκεται στο νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και εξακολουθεί να είναι άκρως ανταγωνιστικός σε όλα τα μεγάλα τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα