Να τι πρέπει να κάνεις στο κρεβάτι 5 λεπτά πριν κοιμηθείς με τον σύντροφό σου…

Ζευγάρια με πολύ πετυχημένες και ευτυχισμένες σχέσεις μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για τέλειες σχέσεις. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τις τελευταίες λέξεις που θα πεις στον σύντροφό σου λίγο πριν κοιμηθείτε.

Η Lisa από την περιοχή Westminster, σύμφωνα με το faysbook.gr, αναφέρει πως αυτή και ο σύζυγός της έχουν καταφέρει να κρατήσουν την αγάπη τους δυνατή χάρη σε μια μικρή πράξη που κάνουν κάθε βράδυ πριν κοιμηθούν:

«Κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε ο άντρας μου με ευχαριστεί για κάτι που έκανα μέσα στη μέρα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε από το ότι έκανα μια δουλειά ή επειδή έπλυνα τα πιάτα ή έφτιαξα ένα νόστιμο γεύμα. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι με εκτιμούν και ότι δεν με παίρνει ως δεδομένη. Και κάνω και εγώ το ίδιο για αυτόν. Είναι ωραίο να κοιμάσαι σκεπτόμενος τους λόγους που σου αρέσει ο σύντροφός σου.».

Το ίδιο ακριβώς μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις κι εσύ με τον αγαπημένο σου. Σκέψου κάτι όμορφο που έκανε μέσα στην ημέρα για εσένα ή για το σπίτι σας ή για τα παιδιά σας και ευχαρίστησέ τον με όλη σου την ψυχή. Πες του να πει και εκείνος κάτι για σένα και καθιερώστε αυτή τη μικρή όμορφη συνήθεια κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα