Μυτιλήνη: Ένταση στην πορεία των κατοίκων - Υπό αστυνομικό κλοιό η ομιλία Τσίπρα (VIDEO)

Σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό βρίσκεται ήδη η Μυτιλήνη, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πραγματοποιεί ομιλία στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο του Βορείου Αιγαίου.

Πορεία πραγματοποίησαν κάτοικοι της Μυτιλήνης προς το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, όπου είναι σε εξέλιξη η ομιλία του

πρωθυπουργού. Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη για τι 7:30 το βράδυ, αλλά ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας ώρας και 15 λεπτών.


Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πορεία θα είναι πρωτόγνωρη για το νησί, καθώς οι διαδηλωτές πλησιάζουν τα 3.000 άτομα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, λίγο μετά τις 8:30, διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πάνε προς το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία Τσίπρα, αλλά τους απώθησαν αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλωτές «απάντησαν» με φωτοβολίδες αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγο με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και σπρέι πιπεριού προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος, ενώ σιγά σιγά οι διαδηλωτές αποχωρούν.

Δείτε τα βίντεο του lesvospost.com:

Keywords
Τυχαία Θέματα