Μουλέν: Έτοιμος να παίξω - Ο Πρίγιοβιτς μου είπε να υπογράψω στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ο Τιμπό Μουλέν παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Γάλλος μέσος δήλωσε ενθουσιασμένος από την υποδοχή, τόνισε ότι είναι έτοιμος να παίξει και αποκάλυψε ότι ο Πρίγιοβιτς του είπε να υπογράψει στον Δικέφαλο.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της συνέντευξης στο

PAOK TV.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουλέν:

Για την κατάσταση του: "Αρχικά ευχαριστώ για τον τρόπο που με υποδέχεστε. Νομίζω πως είμαι έτοιμος, έτοιμος να παίξω. Είναι αλήθεια ότι έχω να παίξω αγώνα από τον Δεκέμβρη, αλλά ήμασταν σε προετοιμασία αυτές τις βδομάδες. Οπότε ελπίζω να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Για τα συναισθήματα του: "Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ που δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα για πολύ καιρό και ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι πολύ, πολύ υψηλοί όπως και πρέπει. Για μένα όλα είναι καλά εδώ, το κλίμα είναι καλό, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά και μόλις είδα και τις εγκαταστάσεις που είναι εκπληκτικές. Μπορώ να πω πως είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω".

Για την υποδοχή στην προπόνηση: "Με υποδέχτηκαν πολύ καλά οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο κι ένιωσα αμέσως μέλος της ομάδας. Νιώθω πολύ καλά εδώ, ανακάλυψα ένα γκρουπ ανθρώπων που με έκανε να νιώσω όμορφα κι ανυπομονώ για τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τώρα όλα είναι τέλεια κι ελπίζω να συνεχιστεί το ίδιο".

Για το τι του είπε ο Πρίγιοβιτς: "Ξέρω πως αγαπούν τον ΠΑΟΚ και το γνώριζα από πριν, αφού είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Είχα δει και βίντεο και μετά συζήτησα και με τον Πρίγιοβιτς σχετικά με τον ΠΑΟΚ και μου είπε πως είναι πραγματικά μία καλή ομάδα που έχει πολύ κόσμο και υψηλούς στόχους και μου είπε ότι κατά την άποψη του να υπογράψω εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα