Μίχελ: Δικό μου λάθος ο Στανόγεβιτς- Με Λουτσέσκου θα πάρουμε πρωτάθλημα

Την ευθύνη για την λανθασμένη, όπως τη χαρακτήρισε, επιλογή του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ανέλαβε σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο Λιούμπος Μίχελ.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό το λάθος έπρεπε να διορθωθεί αμέσως, προσθέτοντας ότι ο κύριος λόγος που επιλέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιούμπος Μίχελ:

Για την επιλογή να πραγματοποιηθεί

αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Η διοίκηση της ομάδας μετά από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή και να επιλέξει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ με αυτό τον προπονητή θα επιστρέψει στο δρόμο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την απόφαση αυτή που πάρθηκε πριν από την έναρξη της σεζόν: «Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ

«Είναι η αλήθεια ότι ο Λουτσέσκου βρισκόταν από τις αρχές του καλοκαιριού στους τρεις τελευταίους τρεις. Ήταν και ο Στανόγεβιτς. Ήταν δικό μου λάθος. Πρέπει να καταλαβαίνεις πότε παίρνεις μια λανθασμένη απόφαση και να τη διορθώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα ανακοινωθεί κάτι μεταγραφικά. Η κύρια δουλειά ήταν να πέσουν οι υπογραφές με τον Λουτσέσκου. Θα συζητήσουμε μαζί του και τις επόμενες δύο μέρες θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει».

Για την πρόσληψη Λουτσέσκου: «Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση και είχε την έγκριση του μεγαλομετόχου».

Για την τακτική και την επιλογή του Λουτσέσκου: «Χάσαμε κάποιο χρόνο γιατί προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε στην τακτική του Στανόγεβιτς. Η επιλογή του κυρίου Λουτσέσκου έχει να κάνει κυρίως γιατί ξέρει πολύ καλά τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα