Μετακομίζει στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο μετακομίζει προσωρινά ο ΠΑΟΚ, καθώς το γήπεδο της Τούμπας θα παραμείνει κλειστό για κάποιο διάστημα προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες αλλαγής και συντήρησης του χλοοτάπητα.

Η κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Τούμπας, υποχρεώνει όπως αναφέρει το gazzetta.gr την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης και αναγκαστικά θα μετακομίσει στο γειτονικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, όπου την ερχόμενη Τετάρτη (20/9) θα υποδεχθεί το Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προηγούμενη εταιρία συντήρησης σταμάτησε, εδώ και καιρό, την συνεργασία της με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και οι εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα της Τούμπας ξεκίνησαν με νέα εταιρία αμέσως μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Όμως, όπως λένε σύμφωνα με το gazzetta,gr από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, "κοντέψαμε να τον χάσουμε πλήρως ευτυχώς φαίνεται ότι επανέρχεται, αλλά θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο να παίξουμε 3 ματς συνεχόμενα στην Τούμπα".

Keywords
Τυχαία Θέματα