Μετά από 41 χρόνια ο Άρης είχε προβάδισμα με τρία γκολ στο ημίχρονο εκτός έδρας!

Ο Άρης έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη και προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Super League ετοίμασε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τα ρεκόρ που έσπασαν με αυτό το σκορ.

Αναλυτικά:

Ο Άρης έβαλε τρία γκολ στο πρώτο

ημίχρονο εκτός έδρας από τις 22 Ιανουαρίου 1994, όταν είχε προηγηθεί 3-2 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο!

Και έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια, από την τελευταία φορά που ο Άρης προηγήθηκε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 1978, όταν στο Καυτανζόγλειο πάλι νίκησε τον Ηρακλή 4-0 με 3-0 ημίχρονο (11' σουτ Πάλλας, 21' κεφαλιά Ανανιάδης, 40' σουτ Ανανιάδης, 84' πέναλτι Κούης). Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι από τις 22 Ιανουαρίου 2012, όταν προηγήθηκε 2-1 στη Δράμα, ο Άρης δεν μπορούσε να βάλει περισσότερα από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνα Super League!

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δεχτεί μόνο άλλες δύο φορές στην ιστορία του τόσα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα του. Στις 14 Φεβρουαρίου 2010, Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-3 (1-3 ημίχρονο) και στις 18 Φεβρουαρίου 2017, Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-5 (0-4 ημίχρονο)! Και τις τρεις φορές πάντως που του συνέβη ήταν μήνα Φεβρουάριο!

Στα 17 μεταξύ τους παιχνίδια, μόλις μια φορά ο Άρης και δύο ο Αστέρας Τρίπολης (η μία στο Κύπελλο), κατάφεραν να πετύχουν στο πρώτο ημίχρονο δύο γκολ. Και μόλις από δύο φορές η κάθε ομάδα κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον τρία σε ολόκληρο το παιχνίδι!

Keywords
Τυχαία Θέματα